Trädfällning när huset skulle byggas till

Trädfällning när huset skulle byggas till

Hej alla mina läsare och det är härligt att det är fredag i morgon. Jag har gjort upp planer för helgen, ska gå promenader i skog och mark med hunden. Några problem med vad jag ska göra på fritiden har jag inte eftersom jag och min hund både tränar i lydnad och varje dag året om ger oss ut på långpromenader. Från det ena till det andra så skulle jag i mitt inlägg som jag skriver nu prata med er om ett företag som är bra på det här med trädfällning i Skellefteå, och det är ett företag som heter Tilly, Fredrik.

När vi skulle bygga till huset så fanns det träd som stod i vägen, och vi behövde då se till att få hjälp till att bli av med dem, och då vände vi oss till Tilly, Fredrik som tog bort sammanlagt fyra träd. När träden var borta fanns det fyra stubbar och de behövde också tas bort och även detta gjorde det här företaget eftersom de både fäller träd och fräser stubbar, och inte nog med det, de kan vara behjälpliga med bortforslingen. Det är bra att vända sig till professionella trädfällare när man har träd som man vill bli av med, och Tilly, Fredrik har arbetat inom trädfällning i Skellefteå med omnejd under lång tid och det finns nog inget inom trädfällning som de inte kan göra så alla kan få hjälp oavsett om man behöver lite eller mycket hjälp. Jag tycker alltid det är bra att kunna få tipsa er som följer min blogg om lite olika saker, och i dag blev det ett inlägg om detta, och vad jag ska skriva om i mitt nästa inlägg ska jag fundera på en liten stund men vi hörs och till dess får ni alla ha det så bra. 


Kommentarer är stängda.