Ett mobilt hunddagis

Ett mobilt hunddagis

God middag, god middag på er alla som nu tar er en liten stund av er tid för att läsa här i min blogg. Jag hoppas att du haft en riktigt bra dag idag och ser fram mot en avkopplande kväll i hemmets lugna vrå. Nu ska du få läsa ett inlägg som kommer att handla om ett hunddagis som jag tycker bra om, det är ett mobilt hunddagis i Nyköping med omnejd som heter Pawsitive. 

Det här företaget kan ställa upp på dig som hundägare genom att både hämta och lämna hunden hemma hos dig. Är det inte en riktigt bra lösning? Jag tycker för egen del att det är en himla fin service och inte nog med det, det besparar mig en hel del tid, framförallt på mornarna när det är så många saker man ska göra innan man är klar att åka till jobbet. Jag har tidigare lämnat min hund till ett annat hunddagis, men när jag fick reda på att det finns ett mobilt hunddagis i Nyköping så kände jag direkt att det var det rätta för mig. Inte bara för mig, min hund älskar att få vara några timmar varje dag på detta hunddagis i Nyköping. Jag tror att även du och din hund kommer att känna på samma vis om ni väljer att anlita detta hunddagis i Nyköping med omnejd. Om du har några frågor om dem och deras verksamhet så är det en bra idé att du hör av dig till dem på ett eller annat sätt så att du kan ställa dina frågor direkt, eller så kan du följa dem och få uppdateringar på deras Facebooksida. Det här var allt vad jag hade att dela med mig om till er, i alla fall i det här inlägget. 


Kommentarer är stängda.