Taket till min hundgård

Taket till min hundgård

God förmiddag, god förmiddag! Varmt välkommen ska du vara hit till min blogg för ett nytt inlägg. Min tanke med dagens inlägg är att prata med er om bygget av min hundgård då det är många av er som har frågat om den. Dessutom kommer jag berätta om företaget Mosås Biltvätt, Verkstad & Plåtslageri AB som har hjälpt oss med takarbeten i Örebro.

Efter att ha haft min hund i ett halvår ungefär märkte jag att han inte riktigt klarade att vara inomhus hela tiden jag var på jobbet, han klarade sig knappt tills jag kom hem på lunchen. Det fick mig att börja fundera kring en hundgård till honom, för att han alltid ska ha tillgång till att gå ut på trädgården och göra sina behov om han skulle behöva. När jag väl hade bestämt mig för att göra det återstod det bara att hitta företag som kunde hjälpa mig med bygget. Dels behövde jag hjälp med takarbeten i Örebro, vilket Mosås Biltvätt, Verkstad & Plåtslageri AB hjälpte mig med. De gav mig otroligt bra hjälp med taket till hundgårdens lilla hus, så att min hund kan ligga inomhus om han så skulle vilja. All den hjälpen vi fick av dem var helt underbar, jag hade inte kunnat tänka mig bättre hjälp. Då de har utfört ett så bra jobb hemma hos mig med hundgården kan jag ingenting annat än vara nöjd, det gör även att min hund klarar sig mycket bättre än vad han gjorde innan. Det gör att jag kan avsluta det här inlägget med att rekommendera er att vända er till det här företaget om ni skulle behöva någon typ av hjälp med takarbeten i Örebro, om ni tar hjälp av dem kan jag garantera att ni kommer få riktigt bra hjälp.


Kommentarer är stängda.