Ta nu tag i detta med din renovering!

Ta nu tag i detta med din renovering!

Godmorgon, godmorgon på er alla mina fina läsare som jag har på den här bloggen! De flesta inläggen jag skriver brukar handla om min hund men idag ska jag istället skriva om ett företag som har renoverat och byggt om i huset. Det händer ju rätt så ofta att folk behöver hjälp med både ombyggnader, tillbyggnader eller hjälp med någon renovering i Staffanstorp med omnejd. Att jag alldeles nyligen fått hjälp fick mig att vilja skriva ett par rader i bloggen om S.Sköld Byggentreprenad, namnet på det här företaget som kan hjälp till med även din renovering i Staffanstorp med omnejd.  

Jag är verkligen nöjd med resultatet. Uppriktigt sagt var det inte så lätt att veta vilket av alla byggföretag jag skulle anlita. Men så talade en god vän om för mig att han anlitat S.Sköld Byggentreprenad och fått riktigt kvalitativ hjälp med en köksrenovering. Det är väl ofta så här det går till när man ska välja ett byggföretag ibland alla som finns, att man lyssnar på goda råd. Jag är väldigt glad över att min vän rekommenderade mig det här företaget. Kundservicen på S.Sköld Byggentreprenad är riktigt, riktigt bra. Det har jag nog inte riktigt varit med om på andra företag! De har verkligen brytt sig om mig och varit noggranna med att informera mig om precis allt som hade med både ombyggnaden och renoveringen att göra, trots att de hade så mycket att göra när de var här. Det är väl inte omöjligt att du hört talas om S.Sköld Byggentreprenad eftersom de är väldigt kända för sina kvalitativt utförda renoveringar med mera. Det är inte bara renoveringsarbeten i Staffanstorp det går att få hjälp med. Även du som behöver hjälp i Lomma, Kävlinge eller Löddeköpinge kan få hjälp. 


Kommentarer är stängda.