Stugan har aldrig sett så bra ut

Stugan har aldrig sett så bra ut

Hej och välkommen ska du vara till ännu ett inlägg här på min fritidsblogg. Jag tänkte idag prata lite om när jag fick hjälp av Gert Hallengren med fasadtvätt i Huddinge. Jag bor i Uppsala men jag har även en stuga i Huddinge och utsidan av huset har vart ganska smutsig de senare åren och jag har inte riktigt haft tid att göra rent den själv eftersom jag har haft mycket jobb med mina hundar och deras valpar och jobb till exempel.

Nu senast när jag åkte ned till stugan var den otroligt smutsig och jag kände att jag inte trivdes där nere när stugan såg ut som den gjorde och då bestämde jag mig för att ta hjälp av Gert Hallengren med fasadtvätt här i Huddinge. Jag kan bara säga wow för hur resultatet blev. När jag köpte denna stuga hade den en fin gul färg men nu innan fasaden blev ren såg stugan nästan brun ut, ja, så smutsig var den. Eftersom den ligger lite närmre skogen än vattnet kan det lätt bli så att den blir smutsig när det regnar då det kan skvätta upp lera och så vidare. Det kan också bero på att den har blivit så smutsig eftersom jag inte är där så ofta och att jag aldrig har tvättat den noga heller. Jag har försökt tvätta av den med vatten men det har nästan inte hjälp någonting eftersom smutsen verkligen satt fast på stugan. Men nu när jag fick hjälp med denna fasadtvätt i Huddinge så skiner stugan som aldrig förr. Den är till och med mycket renare nu än när jag köpte den för flera år sedan. Jag ska nu ta kort på stugan så att ni kan se hur det blev och de bilderna lägger jag ut här under inlägget. Jag hoppas att ni är nöjda med detta inlägg, och nästa inlägg kommer det bilder på min hunds nyfödda valpar. Kommentera om ni har några bra namn som valparna kan få. Kram. 


Kommentarer är stängda.