Måleriarbeten i Nättraby

Måleriarbeten i Nättraby

Ute vräker regnet ner så det var väl en himla tur att jag han gå ut med hunden innan skyfallet kom. Men hur mår ni idag alla mina härliga läsare? Har ni det bra? Det hoppas jag men ibland har man en sämre dag än vanligt, kom då ihåg att det är en ny dag i morgon och efter regn kommer solsken! Själv har jag det så bra så det är inte klokt och här har blivit så snyggt i huset med den här ommålningen i vardagsrummet. Behöver ni hjälp med måleriarbeten i Nättraby eller kanske bortåt Karlskrona? Då skulle ni ju alltid kunna be ett företag om hjälp som heter Karlskrona Färg & Fixarservice! Det är det här företaget som har förvandlat vårt vardagsrum till ett ljust och vackert rum. Det var verkligen inget roligt rum tidigare för de som ägde huset förut hade ett par mörkbruna randiga tapeter som säkert suttit uppe i över 30 år. Joakim, det är min kille, och jag, vi har bara bott i huset i ett halvår. Det är klart att vi vill få vår egen stil och eftersom vi är mest i vardagsrummet bestämde vi oss för att göra iordning det rummet först. Vi vill absolut inte att det som görs i huset ska se ut som det är gjort av några amatörer. Det är därför vi valde att anlita professionella målare. Nästa projekt är köket. Jag tycker det är roligt att få prata med er om det här företaget och jag skulle vilja att ni som behöver hjälp med måleriarbeten i Nättraby eller Karlskrona faktiskt tar och kollar med Karlskrona Färg & Fixarservice. Själv tog jag offerter från tre olika företag och Karlskrona Färg & Fixarservice var billigast. 


Kommentarer är stängda.