För dig som behöver laga din iphone i Örebro

För dig som behöver laga din iphone i Örebro

Hej på er! Det gläder mig otroligt mycket att ni i dagsläget är så många som läser mina inlägg, det är ni som gör det hela roligare för mig. Därför tänkte jag idag skriva ännu ett inlägg även om jag skrev ett igår också. En fin dag som denna kommer det handla om när jag behövde laga min iphone i Örebro hos företaget Phone Center. Ni kan läsa mer här om ni skulle vilja veta mer om dem efter att ni har läst det här inlägget.

För lite mer än två veckor sedan var jag ute med min hund och lekte i naturen, vi gjorde ett par aktiviteter som han älskar. Under tiden vi var ute och lekte lyckades min mobil trilla ur min ficka, vilket fick mig att fångas av panik. Jag fick direkt känslan av att den hade gått sönder, jag var nästan helt säker på det. När jag väl tog upp mobilen såg jag att hela skärmen var sprucken, det var så typiskt mig att lyckas med något sådant. Det fanns inte så mycket mer att göra än att gå hem igen för att börja leta efter ett företag som kunde hjälpa mig att laga min iphone i Örebro. Efter en tids sökning hittade jag Phone Center, ett företag som jag fick en bra känsla i magen av. Av dem fick jag otroligt bra service och hjälp, de såg till att jag fick tillbaka en hel och fin mobil. Det hela gick mycket fortare än vad jag var inställd på, vilket bara är positivt såklart. Jag är idag väldigt glad över att jag valde att vända mig till det här företaget när jag behövde hjälp att laga min iphone i Örebro. I framtiden kommer jag verkligen tänka på att ha mobilen i stängda fickor när jag är ute och leker med min hund. 


Kommentarer är stängda.